23 Reacties

Roel
11 januari 2019
1
Tess gevraagd onze webshop te moderniseren, www.horrenbouw.nl. Erg tevreden mee, goede service en denkt graag mee! Ook zeer spontaan in de omgang. Dank!
Mary Tak
10 oktober 2018
2
Na een geruime periode waarin we ons product hebben ontwikkeld en getest wilden we een professionele webshop starten. Na zoeken kwamen we uit bij shoppagina. Dit zou zelf volledig zijn op te zetten. Na 2 weken het bekeken te hebben werd al snel duidelijk: hier hebben we een echte professional bij nodig. Ons werd By Tess aangeraden. Na contact met Tess was het meteen duidelijk. Zij weet van de hoed en de rand. Wij hadden een goed idee van wat we wilden. Tess wist dit op een fantastische manier te vertalen naar het concreet maken van de webshop. De communicatie verliep altijd zeer positief. Tess wist haar creativiteit in te zetten en gaf de nodige adviezen. Door de continue afstemming is de webshop geworden zoals we dit hadden voorgesteld. Wij kunnen dan ook iedereen aanraden die een shoppagina webshop wil starten By Tess in te schakelen. De snelheid, creativiteit, de heldere communicatie, het openstaan voor ideeën en het zelf geven van adviezen zorgen voor het snel up&running zijn van je webshop. Het heeft nu de professionele uitstraling die recht doet aan ons product. Nogmaals namens ons dank voor het uitstekende vakwerk Tess. www.pianolegger.nl Vriendelijke groet, Mary
ABC Display
23 juli 2018
3
Fijne samenwerking en een goed resultaat. Dankzij de duidelijke webshop verkopen wij nu meer Beursstands en Presentatiekasten. wij gaan dan ook zeker nog een website maken met Tess voor onze Mobiele vloerensysteem. #beursstand #presentatiekast #expovloer
Ibiza-Rebel
24 oktober 2016
4
Creatief-artistiek, goed luisterend en pro-actief-out of the box. Een aantal steekwoorden om de werkwijze van Tess te beschrijven, wat een topper! Tess heeft voor Ibiza-Rebel een webshop gemaakt + logo, waarbij sterk de wens was deze te laten opvallen. En, dat is gelukt! We vallen op in de menigte van webshops, anders dan anderen. Super! We zijn blij dat er goed is geluisterd naar onze wensen en, dat de webshop pas af was, wanneer wij tevreden waren. En dat zijn we! Ibiza-Rebel.nl Dank je Tess!
Martin
21 oktober 2016
5
Mijn ervaring met Tess is zeer positief! Onze nieuwe website is erg mooi geworden. Bedankt!
Kim de Vreugd
17 juni 2016
6
was ik even vergeten ! Resultaat .... www.baronessa.nl
Kim de Vreugd
17 juni 2016
7
Tess super bedankt voor het maken van onze website, wij zijn er nog steeds zo blij mee precies de uitstraling die wij graag wilde . Binnenkort mag je weer een nieuwe maken voor ons . Super prettig om met je te werken
Dennis www.nurunederland.nl
15 juni 2016
8
Tess heeft voor ons een mooie website/shop gemaakt. Ik had de wens om met ons product "Nuru Massage Gel" de consument en de retailer te kunnen benaderen. Tess is aan de slag gegaan en hiermee hebben wij een mooi eind resultaat bereikt. Wij gebruiken onze webshop nu erg veel voor de Wholesale d.m.v. kortingscode's en dit werkt echt prima. Ik ben zeer tevreden en de snelheid, afspraken maken lopen erg goed. Tess, bedankt en tot ziens. Neem eens een kijkje op onze Webshop www.nurunederland.nl
Anna Bootsma
14 juni 2016
9
Super blij ben ik met de webshop die Tess voor mij gemaakt heeft :) Ik had zelf een vaag ideetje, en Tess heeft alles helemaal voor mij uitgewerkt. Ze reageert altijd snel, en denkt met je mee. Zeker een aanrader!
Nicole
14 juni 2016
10
Tess is een kanjer! We hebben via de mail contact gehad en dit verliep altijd soepeltjes. Reageerde snel en begreep wat ik bedoelde. Ik raad Tess zeker aan. Ik ben erg blij met haar!
Dennis Karaagac
28 mei 2015
11
Tess is gewoon een topper! Heeft op alle fronten meegedacht, kwam zelf met ideeën en was gewoon altijd bereikbaar voor vragen/opmerkingen/aanpassingen..Erg blij dat ze mijn website heeft willen bouwen..
Bea Rockx
01 april 2015
12
Hi allemaal, Tess heeft voor mij zowel mijn website als mijn huisstijl gemaakt in 1 woord geweldig!!! Ongelofelijk hoe Tess mij aanvoelt en dat zonder wij elkaar live gezien hebben, telefonisch was er meteen een klik! Ik heb haar de vrije hand gegeven en dat met een super resultaat ze heeft enorm veel geduld en denkt op alle vlakke mee met haar creativiteit en inspiratie is mijn website en huisstijl helemaal naar mijn zin!! Bedankt Tess XX
Zwannet
06 december 2014
13
Tess heeft voor mij een super website gemaakt. Ze wist precies wat ik met www.dresstoparty.nl wilde en ik had geen betere webdesigner kunnen treffen. De samenwerking was heel prettig en ik raad haar iedereen aan!
Pieter van Binsbergen
04 december 2014
14
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe website www.Binsbergen.info. De samenwerking hebben wij als professioneel en prettig ervaren. Ze denkt graag met je mee en werkt snel. Top dank je
BoboTuli
03 december 2014
15
Tess heeft ons zeer prettig en professioneel meegenomen in het ontwerpen en bouwen van een webshop. Ze begreep zeer snel waar we heen wilden, dacht veel mee, kwam met ideeën en leuke voorbeelden. Kortom, resultaat en prettig samenwerken. Wij zijn zeer tevreden met haar werk, www.bobotuli.nl. en zullen haar ook in de toekomst blijven inschakelen.
Vera Adjiembaks
03 december 2014
16
Ook wij willen graag een berichtje achterlaten voor Tess, want wij zijn erg tevreden met de website die zij voor Grab A Tote gemaakt heeft. Wat ons vooral aansprak is haar gevoel voor stijl. Na een leuk kennismakingsgesprek gehad te hebben, was ik ervan overtuigd dat het iets moois zou worden! Ze denkt graag met je mee, werkt snel en is een super leuke meid om mee samen te werken. Na een jaar zijn wij nog steeds happy met onze site! www.grabatote.com
Sjaak van der Blom
23 november 2014
17
Tess heeft mijn 3 webshops gerestyled. Twee consumenten shops en één retailshop. Ik heb haar de vrije hand gegeven en ze kwam met goeie ideeën. Tess is creatief en denkt mee. Ze is flexibel en daarnaast ook nog snel. Een korte lijn vind ik erg belangrijk. Kortom.....zeer tevreden. www.kunstenkadootjes.nl en www.olifantenparadewebshop.nl
Judith Grippeling
22 november 2014
18
Tess heeft mij enorm geholpen met het bouwen van www.enjoythespirit.com. Ik ben zeer tevreden met het resultaat! Ook het contact met Tess was fijn. Ze is echt een aanrader! Gracias!
Sky Mungroop
20 november 2014
19
Ik heb samen met Tess een aantal websites gemaakt. Ze nam veel werk uit mijn handen en ik het resultaat mag er wezen! (mijnstupps.nl) Niet alleen zorgde ze ervoor dat mijn mijn flash website een volledige html5 website werd maar doordat ze een paar aanpassingen doorvoerde werd mijn omzet ook nog eens verhoogd. Tess is een fijn persoon om mee samen te werken. Ze is heel ijverig, denkt mee en houdt heel goed rekening met je wensen. Dit is zeker niet ons laatste project samen. Thanks Tess!
Marcel Schijffers
20 november 2014
20
Tess heeft onze webshop www.gezondkussen.nl in een nieuw en eigentijds jasje gestoken en het resultaat mag er zijn. Zoals al eerder vermeld denkt zij mee en is flexibel. Een betrouwbare partner in business en aanrader voor degene die standaard oplossingen wil professionaliseren. Ga zo door!
Mary Vermeulen
20 november 2014
21
Ik ben heel blij met mijn nieuwe website! Super dat je ook mijn logo en huisstijl hebt ontworpen. Dank voor je geduld in het proces dat wij samen zijn aangegaan en voor je inspiratie en ideeën.
Saskia de Knegt
20 november 2014
22
Tess heeft voor WOO een ongelofelijke klus verricht. Met keihard werken, engelengeduld en een super service en oh ja.. met veel expertise en een creativiteit heeft ze ons enorm geholpen. Ik raad Tess ten zeerste aan voor uw klussen. Staat altijd klaar - denkt mee - niets is te veel gevraagd. Wat een toffe dame en wat een professional!
Paul van Stratum
20 november 2014
23
Tess heeft voor mij een super website gemaakt. Zeer tevreden over werkwijze ze denkt ook met je mee. Tess Top Werk. Kijk hoe ze het gedaan heeft op www.houtenmeubelbrabant.nl . Nogmaals bedankt.

Reageer

Annuleren