Over By Tess Webdesign

 

Het blijft toch altijd gek om een "stukje over jezelf" te schrijven. Aan de ene kant denk je van ach, wie zit daar op te wachten. Aan de andere kant vind ik het ook altijd fijn om te weten met wie ik werk! Voor klanten raad ik het ook altijd aan om een de about page lekker persoonlijk te houden dus ik moet er zelf ook aan geloven.

Mijn naam is dus Tess, 32 jaar en ik woon in Amsterdam. Zeven jaar geleden ben ik begonnen met Shoppagina omdat ik zelf een webshop nodig had voor mijn bedrijf. Vanuit hier werd ik steeds vaker gebeld door andere ondernemers met de vraag of ik hun webshop ook kon maken en heb ik besloten om mij volledig te focussen op het designen van webshops voor anderen.

Naast By Tess webdesign ben ik ook de eigenaar van Designmeisjes Hier werk ik samen met andere creatieve dames aan webdesign, grafisch design, copy, social media en nog veel meer. 

Ik werk graag informeel met je samen. Behalve dat sfeer belangrijk is in een website is dat voor mij ook belangrijk in de ondelinge communicatie. 

 

Groetjes Tess